5ocakgazetesi.com
Pozantı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, iki şehir arasındaki dostluk ve iş birliği köprüleri bir kez daha pekiştirildi. Başkan Avan, misafir heyete Adana’nın kültürel mirasını yerinde tanıtarak, bölgenin eşsiz mutfağından örnekler sundu.
Ziyaret sırasında konuşan Başkan Ali Avan, “Adana’mızın tarihi yerleriyle birlikte leziz sofralarını kardeş şehrimiz Margetshöchheim’in Belediye Başkanı Sayın Waldemar Brohm ve değerli meclis üyelerine tanıttık. Bu buluşmalar, kültürel bağlarımızı güçlendirmenin yanı sıra, şehirler arası dayanışmayı da artırıyor” dedi.
Margetshöchheim heyeti ise Pozantı’da gördükleri misafirperverlikten ve şehrin zengin kültürel birikiminden duydukları memnuniyeti dile getirerek, iki şehir arasındaki dostluğun artarak devam edeceği mesajını verdi.