5ocakgazetesi.com

Çatalan Tesislerinde Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde antrenman çalışmalarına başlayan Turuncu-Beyazlılar ısınma ve koşu antrenmanları ile güne başladı. 

Yaklaşık 1 saat süren antrenman, oyuncuların nispeten zayıf oldukları duran top kazanma ve şut idmanı ile devam ederken bireysel çalışmalarla tamamlandı. 

Galatasaray’da Abdülkerim Bardakcı ile taraftar arasında gerginlik! Konyaspor maçında olay çıktı Galatasaray’da Abdülkerim Bardakcı ile taraftar arasında gerginlik! Konyaspor maçında olay çıktı

Futbolcular ayrıca Kocaeli maçı öncesi teknik heyetten ilk direktiflerini aldı. 

GALİBİYETİ KOVALAYACAKLAR

Adanaspor, lig birincisi Kocaelispor deplasmanından zor da olsa puan veya puanlar ile dönmenin hesabını yapacak. Teknik direktör Yusuf Şimşek her ne kadar son saniyede yenilen gol ile Sakaryaspor maçında 2 puan bıraksalar da takımın olumlu bir atmosfer içinde olduğunu ve bu olumlu havanın Kocaeli maçına yansıyacağına dikkat çekti. Deneyimli teknik adam ayrıca oyun sistemlerinin zaman geçtikçe daha iyi işlediğini ifade ederek takımın ilerleyen haftalarda daha başarılı sonuçlar alacağına emin olduğunu ifade etti.

Muhabir: Metin Maracı