Adana BB Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silivri'de Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında konuşan Zeydan Karalar, İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı sürecine dikkat çekti.

Ayhan Barut'tan 23 Nisan Kutlaması  "Egemenlik Milletindir, Darbeye Geçit Vermeyeceğiz" Ayhan Barut'tan 23 Nisan Kutlaması "Egemenlik Milletindir, Darbeye Geçit Vermeyeceğiz"

ZEYDAN KARALAR'DAN KRİTİK İMAMOĞLU SORUSU

İmamoğlu'nun gözaltına alınıp cumhurbaşkanı adaylığı için gidilen ön seçimin yapıldığı gün tutuklanmasıyla vatandaşların sokağa çıkmasının mesaj verdiğini açıklayan Zeydan Karalar, "Toplumun çok endişeli olduğunu, son günlerdeki toplantılara gelen, yürüyen, pazar günü oy kullanan insanlardan görüyorsunuz. Ortada bir resmi seçim yok ama 15 milyon insan gelip oy kullanıyor" dedi.

İmamoğlu'nun tutuklanmasına ilişkin bir soru yönelten Karalar, "Ekrem Başkan Erdoğan'ın karşısında kazanacak bir aday olmasaydı bu işler başına gelir miydi? Herkes gelmezdi diyor. Hakikaten hepimiz endişeliyiz ama kararlıyız. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün çok zor koşullarda kurduğu ve kurtardığı bu Cumhuriyet'i asla teslim etmeyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Halk TV

Kaynak: Haber Bülteni