5ocakgazetesi.com

Programa katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, öğrencilerle sohbet ederek onların eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Bilal Uludağ'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı Başkan Bilal Uludağ'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Mehmet Sağlam, öğrencilerin aldıkları eğitimlerin önemine vurgu yaparak, “Subay ve astsubay adayı öğrencilerimizin eğitimlerini tamamladıktan sonra milletimizin huzur ve güvenliği için ülkemizin dört bir yanında önemli görevler üstleneceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Programda, akademide eğitim gören yabancı öğrenciler de yer aldı. Eğitimlerini tamamladıktan sonra kendi ülkelerinde görev alacaklarını belirten Sağlam, uluslararası iş birliklerinin güvenlik alanında büyük katkı sağladığını ifade etti.

İftar programı, öğrencilerin ve akademi yetkililerinin katılımıyla samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Muhabir: Hakan Toytekin